Spiseliv

Restaurant Seafood

Restaurant Seafood er din foretrukne fiskerestaurant i Aarhus. Vi har et nøje udvalg af kvalitetsfisk og -skaldyr samt en smuk beliggenhed på Marselisborg Havn.

Tlf.nr. 8618 5655

Restaurant Martino

Restaurant Martino ligger på 1. sal på Marselisborg Havn med en af byens flotteste udsigter over Aarhus bugten.

Restaurant Martino er en italiensk/dansk restaurant. Vores italienske køkken byder på lækre fiske- og kødretter samt pizza og pastaretter. Blandt de klassiske danske retter serverer vi Martinos populære pariserbøf eller stjerneskud.

I sommerperioden dækker vi op på den store udendørs terrasse med udsigt over smukke Aarhus Bugt.

Restaurant NorR

Velkommen til Restaurant NorR, der, som navnet henleder til, byder på nordiske smagsnuancer med både lette og større retter på menukortet. Inspirationsgrundlaget er den nordiske madkultur, kombineret med det danske islæt. Vi fortolker nogle af de bedste klassiske nationalretter med et gennemgående ny-nordisk strejf.

Vi anvender de bedste råvarer fra Skandinavien og fokuserer på enkelte tilberedninger og det minimalistiske udtryk.

Bådcafé

Bådcafé ligger på færgen Sorte Louis helt ude ved indsejlingen til Marselisborg Havn. Du kan komme derud ved at følge stien, der går parallelt med havnen på den ene side og Strandvejen på den anden. Om vinteren finder du os overfor Surf Café. 

Vi har plads til gæster både udenfor og indenfor. Vi har eget køkken og serverer et udsøgt udvalg af retter samt øl, vin, vand og kaffe.

Kontakt os for at høre nærmere.

Mvh. Besætningen på Sorte Louis

Ishuset

Midt på Marselisborg Havn ligger Ishuset, hvor vi sælger hjemmelavet, italiensk is.

Ishuset har et af byens største udvalg af hjemmelavet kvalitets is, med op til 28 forskellige varianter i butikken hver dag. Sortimentet er forskelligt i løbet af sæsonen, da vi bestræber os på at bruge årstidernes frugter og bær.

Ishuset har åbent fra det tidlige forår og lukker ned sidst i september, når havnen går i vinterdvale.

Surf Café

Kom fordi Surf Café – vi er stedet med plads til alle og en dejlig afslappet surfer-feriestemning hele året rundt.

I caféen kan du få god økologisk kaffe, brunch, frokost og aftensmad alt afhængig af årstiden.

Nyd vores lækre tapas, grillet luksuspanini, surferfritter eller lækre nybagte belgiske vafler. Desuden har vi et udvalg af croissanter, kager og brød. Vi tilbyder også en spændende variation af øl og vine samt lækre økologiske sodavand og limonade.

Slap af og nyd den smukke udsigt fra vores solrige terrasse med havudsigt, benyt vores take away eller tag plads inden for, hvis vejret er dårligt.

Du kan også holde mindre selskaber og møder hos os.

Læs mere og se vores åbningstider på vores hjemmeside – og tjek også vores Stand Up Paddle Skole Surf Agency. Kombiner dit cafebesøg med en god tur på vandet.

Vi glæder os til at se dig! Aloha!

Kaj Kiosk

Hos Kaj Kiosk kan du købe alt det, du har brug for til en hyggelig dag på havnen.

Nyd fx en god kop kaffe med udsigt over vandet eller gå på opdagelse i vores udvalg af morgenbrød, ost, mælk, vin, solbriller, lakridser, havregryn, badebolde og meget mere! 

I lavsæsonen kan du også leje Kaj til fx din julefrokost.     

Du finder os på Havnetorvet, som ligger ved bro 1.    

Rul til toppen