Efterår 2023

Ship Ahoy,

Selv om vejret for tiden giver mere sommerfornemmelser end tanke på, at vi så småt skal til at tænke på, at skulle pakke sammen, er der nok ingen vej udenom.

Vi har åbnet for optagningstider, og det er en go ide, at få sikret jeg en tid for optagning, hvis I ønsker at komme på land. Som I sikkert har hørt om, er Jim lagt ned af sine dårlige knæ, men vi har fået Jacob på banen, som afløser. Jacob og Jens Kristian har begge været på kursus i brug af kranen, men sørg for at tage godt imod dem, og hjælp dem så godt i kan. I skal ligeledes forvente, at det godt kan tage lidt mere tid end I er vandt til, da de har meget nyt de skal forholde sig til.

Husk at holde øje på sikkerheden og den gode tone, på søsætningspladsen.

I år vil vi igen tilbyder jer tørluft til jeres båd, igen er det i samarbejde med COTES, der er specialister i sikring af lav luftfugtighed i aggressive miljøer. Ønsker i at komme på ordningen, skal I sende en mail til mh@marselisborghavn.dk

Priser for tørluft

Under 30” 3000,-

31 – 40 3500,-

41 over 4000,-

Læs mere inde på hjemmesides, under https://www.marselisborghavn.dk/praktisk-information/

I er alle registeret i vores parkerings datadase og dette har derfor ingen betydning for jer, men kan måske have det for jeres gæster, derfor får I denne nyhed!!!

Parkering på havnen – senest under Food Festival kunne vi konstatere at omkring kl. 14 fik vi et urimeligt stort rykind af biler på havnen, stort alle sammen gæster til festivalen, der alle har luret, at fra kl. 14 og frem er der fri P på havnen ved brug af p-skive. Derfor rykker vi tidspunktet for brug af skiven frem til kl. 18.

Nina er forsat på barsen med lille Marius, vi forventer, at hun kommer tilbage på kontoret midt november, indtil da er Thomas alene på kontoret, og derfor vil I fra tid til anden opleve, at kontoret er ”Lukket pga. Møde”. Har I spørgsmål der kan klares over mail eller mobil, så gør det, hermed kan I slippe for at risikerer at gå forgæves.

Rul til toppen