Klubliv

Marselisborg Sejlklub

Marselisborg Sejlklubs klare vision er: flere på vandet!

Det atmosfærefyldte miljø i Marselisborg Havn og Marselisborg Sejlklub er et godt udgangspunkt for et aktivt sejlerliv.

Uanset om du er til sejl eller motor, kapsejler eller tursejler, er nybegynder eller erfaren sejler, ung eller gammel, har Marselisborg Sejlklub ideelle rammer og spændende initiativer, du kan blive en del af.

Baderiget Marselisborg

Baderiget Marselisborg er en helårsbadeklub med en supersmuk beliggenhed. Badeklubben ligger på havnens yderste mole med egen lille badestrand direkte ud til Aarhusbugten. Fra klubbens store udendørsterrasse og fra saunaerne er der udsigt til havet.

Medlemskab opnås ved at kontakte foreningen Baderiget Marselisborg.  

Afhentning af adgangskort
Nye medlemmer skal hente adgangskort på Havnekontoret, Marselisborg Havnevej 54. Du kan se kontorets åbningstider her.

  • Husk at medbringe mailen fra Baderiget om, at du har betalt for dit medlemskab. 
  • Hvis du skal have varmt vand i bruseren i badeklubben, skal du indsætte penge på dit adgangskort. Dette kan kun ske på havnekontoret i åbningstiden. 

For spørgsmål ang. venteliste, betaling af kontingent og lignende bedes du kontakte klubben. Du finder kontaktinfo på deres hjemmeside

Aarhus Havkajakklub

Aarhus Havkajakklub ligger centralt på Marselisborg Havn. I klubben vægter vi fællesskabet og smukke naturopleveler højt. Kom og vær med på vandet!  

Søspejderne Aarhus

Stifinderne Sø er en søspejder-gruppe under Det Danske Spejderkorps. Gruppen holder til på Marselisborg Havn, hvor de har deres hytte og joller.

Hos Stifinderne Sø er sejlads ikke bare sejlads. Medlemmerne lærer at sejle selvstændigt og sejlturene, der foregår under primitve forhold, er altid i gode både med godt grej.

Gruppen har ca. 45 medlemmer i alderen 9 til 23 år og derudover en række ledere og andre med tilknytning til gruppen.

Aarhus Maritim Center

Som spejder har du muligheden for at komme på havet med spejderskibet Klitta.

I kan sejle enten en aften, en weekend eller en hel uge. Uanset længden bliver det helt sikkert et eventyr!

FDF Aarhus Kajak

Har du lyst til at ro i kajak, tage på fantastiske ture i flot natur, lære roteknik, lære at lave eskimorulle og generelt bare vælte dig i vand? 

Hvis ja, så er FDF Århus kajak lige noget for dig!

 Se hvordan du kommer i gang på hjemmesiden ved at klikke herunder.

Aarhus Viking SUP

Aarhus Viking SUP arbejder på at skabe det mest innovative SUP miljø i Aarhus, hvor fælleskab, passion for SUP, motion og natur er kerneværdierne.

Aarhus Viking SUP er en godkendt SUP forening i Aarhus Kommune. Og vi har allerede nu 4 stationer i Aarhus. Vi er etableret i Marselisborg Lystbådehavn.
Vil du i gang med SUP, Stand Up Paddling, så er Aarhus Viking SUP det helt rigtige sted at starte! Vi har SUP board, pagej og vest. Og vores dygtige og certificerede instruktører står klar til at introducere dig til SUP. Du vælger selv, om det skal være bølgeSUP, SUP Cruise, SUP yoga, SUP fitness, med eller uden familie. Alle kan være med.

Ønsker du yderligere oplysninger kontakt os på Facebook.

Scroll to top