Kulturliv

Sejlerskolen - VAND og LIV

Sejlerskolen – VAND og LIV er en privat sejlerskole, som satser på den personlige service i deres kurser.

Vi tilbyder komplet duelighedsbevis til sejlbåd på ugekurser samt dagskurser ”Bliv en bedre sejler”, ”Søsikkerhed og brandbekæmpelse” samt ”Mand-over-bord” kurser.

Alle kurser afholdes med små hold med tid til den enkelte.

Vi kan også tilbyde førstehjælpskurser til sejlere.

Mai-Event

Hvad end I er til RIB-både, kano eller kajak er Mai-Event klar til at give jer en oplevelse, der sent vil gå i glemmebogen.

Vi fokuserer på at give jer en fantastisk oplevelse, hvor alle kan være med. Derfor sammensætter vi altid et program ud fra jeres ønsker og altid med sikkerheden i højsædet.

Mai-Event arrangerer bl.a. firmaarrangementer, polterabender, familieudflugter, børnefødselsdage, kyst cruise, sejlende skovture og masser af andre oplevelser til lands og til vands.

Surf Agency

Lær Stand Up Paddle, og nyd vandet omkring byen.

Kig ind i Surf Shoppen og lej SUP Boards, eller book et SUP kursus.

Vi tilbyder unikke oplevelser på vandet, og sørger for at du lærer sporten på en sjov og sikker måde.

Alle kan være med! Så tag vennerne, familien eller kollegaerne under armen og spring ud i det blå. Hos os kan du nemlig booke både private kurser, gruppeevents, teambuilding og meget mere.

Hvad enten du er nybegynder eller øvet, har vi en løsning, der passer til dig.

At se Aarhus fra vandet er en oplevelse i særklasse.

Med 9 års erfaring som SUP skole, står vi stærkt, og vores instruktører arbejder med stor passion og professionalisme.

We love what we do! You will too!

I Surf Shoppen har vi et bredt udvalg af våddragter og alt det fornødne SUP tilbehør samt masser af lækkert merchandise og sjove strand-ting til børn.

Når du lejer boards eller deltager i et kursus, er alt gear inkluderet.

Sea Rangers

Sea Rangers arbejder altid med havet som omdrejningspunkt, og vi brænder for at dele vores egen fascination af kulturhistorien, havet og den rå natur.

Vi har tilknyttet en række fagfolk med forskellige kompetencer og uddannelser – eksempelvis marinbiologer, historikere, molekylærbiologer, sømænd, erhvervsfolk, arkitekter og kulturfolk.

Sea Rangers tilbyder guidede sejlture, teambuilding-forløb, foredrag om udviklingen og historien i byen. Vi står klar til at hjælpe med alt fra a til z, hvis du har brug for det perfekte kunde- eller personalearrangement, eller du planlægger en større begivenhed for vennerne.

Eventyrligt

Hos Eventyrligt er Aarhus Bugt, Tunø og Samsø tilgængelige med ribbåden Falken. Der er god plads ombord og både børn og vokse kan sidde trygt og godt.

Vi skræddersyr dit arrangement og tilbyder sejlture med guide, madlavning over bål, flyveture, prøvedyk og meget mere for dig og dine venner, familie, medarbejdere eller kunder.

Aarhus Speedbåd Skole

Hos Aarhus Speedbåd Skole på Marselisborg Havn har du mulighed for at opnå de kvalifikationer, der skal til for at sejle speedbåd eller vandscooter sikkert. Undervisningen foregår i små hold og varetages af erfarne skippere. Aarhus Speedbåd Skole udbyder kurser for såvel nybegyndere på vandet som erfarne sejlere, der ønsker at få opkvalificeret deres færdigheder.

Aarhus Speedbåd Skole udbyder også forskellige former for vandsports aktiviteter (vandski, wakeboard, tubes) samt udlejning af både.

Yachtbroker

YachtBroker Midtjylland er del af en landsdækkende / international kæde med i alt 7 afdelinger i Danmark samt en række afdelinger i Sverige, Norge og Tyskland. Dette gør, at du som kunde får Nordens bedste markedsføring af din båd.

Kom forbi og se det store udvalg af både. YachtBroker har mere end 450 sejl- og motorbåde til salg i alle størrelser.

Rul til toppen